2020-12-19 06:10:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Önbizalma csak látszat, a lelke mélyén most nagyon is labilis

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Pénzügyi gondjai megoldásában sokat segíthet egy isteni szikra, vagy egy jókor tett ajánlat, amire nem rest lecsapni. Egy barátjában csalódhat, de hamar rájön, hogy az elvárásai voltak túlzóak vele szemben...


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sokat vállal a mai nap meghittségének biztosítása érdekében, kompromisszumot köt, és nem vág vissza, ha a másik provokálja. Szerencsére el is illan a feszültség, végre a párja is enged. Az estét már romantikus hangulatban töltik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár úgy érzi, hogy mindent önnek kell kézben tartania, mert különben nem haladnak az ügyek, ezzel csak egyet ér el: az idegkimerülés veszélye fenyegeti. A sportolókat pedig inkább izületi problémák fenyegetik. Szerelmi élete is nagyon kalandos lehet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Otthonában sürgős változtatásokra lenne szükség, mert kedvetlenségének egyik oka, hogy nem érzi jól magát a házában. A szobája átrendezése vagy egy-két új tárgy elhelyezése is sokat segíthet lelkiállapotán.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az érzékeny Halak jegyében jár. Önbizalma csak látszat, a lelke mélyén most nagyon is labilis. A barátai körében valaki nemcsak észreveszi, hogy álarcot visel, de őszinte és mély érzésekkel közeledne az "igazi énjéhez".


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jólesik megpihenni a fárasztó hét után. Emlékezetessé teszi a hétvégét egy találkozás, amely igen nagy hatással van önre és családtagjaira. Kedves érzelmeket ébreszt fel a lelke mélyén a rég nem látott ismerős.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Harmonikus, nyugodt napja lesz ma. A múlt fölött sosem szokott keseregni, most is szívesebben hallja kedvesétől, hogy mit tervez a következő évre. Nagyon is egyetértenek, úgy látszik, tényleg egy felé vezet az útjuk!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Halak jegyén halad keresztül. Jobban oda kellene figyelnie a kommunikációjára! A slendriánul megfogalmazott, odavetett mondatok ugyanis zavart okozhatnak a párkapcsolatában és minden más viszonyában is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Otthonát érintő ügyekben számíthat ma szerencsére, de egy kicsit rámenősebbnek kell lennie. A bolygók viszont arra intik, hogy a szavaknak kevésbé higgyen, mint a tetteknek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma már a Halak jegyébe lép. Bár nem szereti a bizonytalanságot, most olyan kalandba keveredhet, amitől a barátait féltve óvta volna. Egyelőre nem érdekli a holnap, csak a pillanat öröme.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy látogatás vagy vendégség, még ha csak a kertben is ejtik meg, pompásan sikerülhet, és feldobottá, boldoggá teheti. Ha közben elbeszélget egy ismerősével, sok mindenre ráébredhetnek. Kétkedését végre optimizmus válthatja fel.


Halak: II. 19. - III. 20.

Keresse a jóindulatú, pozitív kisugárzású emberek társaságát, mert lelkének szüksége van az áthangolódásra. A munkahelyi hajsza nagy megerőltetést jelent, de az anyagi kárpótlás sem fog elmaradni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: